Heat Transfer Vinyl, Silhouette

Påske inspirasjon 🐣

Det er snart påske, her skal du få litt småinspirasjon til vinyl du kan lage, samt gratis kuttefiler fra oss i Stofflykke og Silhouette. 🐰

Det er jo kun fantasien som begrenser deg for hva som er mulig å få til med en kuttemaskin, vinyl, papir, dekaler og andre materialer.

Om du vil lage innbydelser, vindusdekor, T-skjortemotiv eller søte kanintrykk til påskegjestene på serviettene, kan du få til det meste med Portraiten eller Cameoen din.

Nedenfor gir vi deg en gratis fil med påskekyllinger og egg du kan bruke til hva du vil. Filen åpner du rett i Silhouette Studio, og du kan flytte og redigere elementene som du vil. Klikk på Studiobildene for å laste ned. 🎁 I tillegg får du fra oss og Silhouette 20 gratis design i Design Store, hvis du «kjøper» det i nettbutikken vår. Det er som sagt helt gratis, vi sender deg en redeem-kode etterpå, så får du tilgang til dem. De kan du få tak i her.

⚠️ Når du får designkoden fra oss, skal du gå inn på silhouettedesignstore.com/my-account/redeem og legge den inn der, så får du designene lagt inn i biblioteket ditt.

Vil du lage dine egne påskeegg, kyllinger eller tekst i Silhouette Studio? Se videoen under for hvordan du tracer et hvilket som helst bilde for å kutte ut på vinyl.

Du vil kanskje også like...