Silhouette

Kommer Silhouette Cameo 5? 🤩

Dette blir en spennende uke! Silhouette har invitert alle sine partnere og forhandlere til Honolulu på Hawaii for å fortelle noe. Hva de skal fortelle? Ingen vet eksakt, men…

Det er fire år siden Silhouette lanserte Cameo 4, og også det skjedde på en slik samling på Hawaii. Tre år før der igjen kom oppgradering fra Cameo 2 til Cameo 3.., så ja det er høyst sannsynlig at vi nå ser lanseringen av Silhouette Cameo 5. 🎉

Hva som eksakt skjer skal vi i Stofflykke være de første til å fortelle om.

Følg vår liveblog her, der vi fortløpende kommer med info om hva som er sluppet av informasjon.

Info: Vi fikk tilbud om å være med på samlingen på Hawaii, og hadde nærmest flybilletter i handlekurven. Partnere og forhandlere måtte reise dit for egen regning, men hotell der ble spandert. Selv om vi hadde ekstremt lyst å dra, valgte vi å bli hjemme og ikke bruke mye penger på en slik event. Vårt ønske og filosofi er hele tiden å holde lave priser, og en slik reise kunne rett og slett ikke forsvares sett opp mot det. Å ikke være der er ikke noen bakdel for oss, vi er fremdeles en partner til Silhouette, og evt nye maskiner skal være å finne i vår butikk ved lansering. Vi lover! ♥

  • Men hvorfor en ny maskin?
  • Hva skjer med Cameo 4?
  • Kommer det en Portrait 4?

Spørsmålene er mange! Onsdag kveld og natt til torsdag vet vi mer.

Det foregår jo en utvikling i både teknologi, materialtyper og utstyr, så å oppgradere og komme med nye produkter er jo naturlig. Å møte konkurranse fra andre merker er jo såklart også et element.

Silhouette har en stor andel av kuttemaskinmarkedet, men også Brother og Cricut har gode maskiner. Alle med ulik bruksmåte og egenskaper. For en tid tilbake kom Siser ut med to relativt dyre modeller på markedet, og snart kommer Cricut Joy Extra, en ny maskin på størrelse med Silhouette Portrait 3.

Cricut Joy Extra

Det skjer utvilsomt mye spennende på dette området, og vi er sikre på at Silhouette med ny(e) maskin(er) skal være ledende på dette arbeidet videre.

For kommer det én ny maskin, eller flere?

Silhouette har fire ulike maskiner på markedet nå; Portrait 3, Cameo 4 (i tre forskjellige farger), Cameo Plus og Cameo Pro.

Kommer vi til å få Portrait 4, Cameo 5 eller noe annet? Portrait Max!? Cameo Home Deluxe? 😲 Vi aner ikke, men er ekstremt spent på hva denne uka vil bringe, og hvem vi skal mikse inn i bildet under på onsdag!

Men! Å kjøpe en av dagens maskiner på markedet, f.eks Portrait 3 eller Cameo 4, vil ikke være en bakdel overhodet. Det er gode maskiner, og de forblir gode også i fremtiden. De blir ikke fjerna fra butikkene eller sluttes å støttes selv om det kommer nye maskiner, det kan du være trygg på.

Vi skal holde dere løpende orientert om hva som skjer! 🤓

Du vil kanskje også like...