Søm

Våre beste symønster for høsten!

Nå er høsten her igjen og det begynner å bli kjølig ute. Nå er den perfekte tiden for å piffe opp skapet med deilige strikka klær, både hverdags- og loungewear og fine høst jakker.

I den anledningen har vi samlet flere av våre beste høst mønster som er fin og praktisk, perfekt til hverdagen. Vi har også lagt til noen stoff forslag til noen av mønstrene. Mer informasjon om de individuelle mønstrene finner du inne på produktet i nettbutikken vår.

Til dame

Ottobre 5/2017

Dette bladet har alt du kan trenge til høsten samlet på en plass. Her har du både en nydelig kåpe, kjempefine klær perfekte til hverdagen som for eksempel dressbuksen og blusen på bildet nedfor og en elegant kjole til litt finere anledninger. Mønsteret finner du HER.

MelilotMarte

En enkel hverdags kåpe, perfekt for de som enda er litt uerfaren.

Tips til stoff:

Mønsteret finner du HER.

Melilot – Miriam

Dette cardigan mønsteret er kjempefint til både hverdag og fest, høst og sommer. Den har masse variasjon hvor du kan tilpasse selv hva slags look du vil ha.

Du kan velge å ha knyting i livet eller å bruke knapp. Her kan du velge å lage den i sateng om du skal noe spesielt eller du kan lage den i et tynt strikket stoff som passer fint til hverdags.

Tips til stoff:

Mønsteret finner du HER.

Ida Victoria – Karin hverdagscardigan

Om du vil ha en klassisk cardigan så er Karin hverdagscardigan perfekt. Med denne har du litt mer mulighet å bruke tykkere stoffer som varmer godt. I tillegg kommer den i mange variasjoner og størrelser. Mønsteret finner du HER.

Eva Sweatshirt – Anna Marie

Eller om du heller foretrekker en enkel genser til hverdagen er denne perfekt.

Mønsteret finner du HER.

Onion 5032 – slå om-toppe i strik og Onion 4031 – bukse med vidde og svaj

Disse to mønstrene kan brukes kjempefint hver for seg, eller kombineres for å lage et kose sett perfekt for rolige dager hjemme. Begge er egnet for elastiske stoffer og hadde vært helt nydelig i strikkede stoffer, som for eksempel Soft Waffle eller Ginny & Georgia. Mønsteret finner du HER og HER.

Til menn

Ottobre 7/2018

Dette bladet inkluderer mønster til hele familien, men har spesielt fint utvalg av klær til menn. Det inkluderer klær som jeans og t-skjorte til hverdags, dressbukse og skjorte til kontorjobben og joggedress og pysjamas sett til avslapning. Mønsteret finner du HER.

Simplicity s9389 kåpe (med tutorial)

Dette er en råkul høst jakke for menn, og det beste er at den kommer med video tutorial! Til den anbefaler vi Stretch Twill. Mønsteret finner du HER.

Minikrea 66240 sweatshirt og Minikrea 66340 sweatpants

Disse to kan kombineres slik at det blir et joggesett, eller så kan man lage de hver for seg. Mønstrene finner du HER og HER.

Til barn

Ottobre 6/2018

Dette bladet inkluderer alt du trenger til både gutt og jente i alle aldrer. Her har du hverdagsklær, ytterjakker og pysjamas. Mønsteret finner du HER.

Ida Victoria – august zip høstskjørt

Denne er perfekt for høsten! Den er kjempefin til hverdags, både i kordfløyel og dongeri blant annet. Det finnes en versjon for voksne også, om man vil matche, slik som vist på bildet nedfor. Mønsteret finner du HER.

Pysjsett – Anna Marie

Dette er en enkel og grei pysjsett til barn. Du kan lage den enkel og ensfarget, eller leke deg med mønstrete stoffer. Mønsteret finner du HER.

Du vil kanskje også like...