Søm, Symaskiner

Bli med i SEWphisticated

Det er skapt et nytt syunivers, der brukere og syfantaster kan dele erfaringer, kunnskap og finne minikurs på en rekke ulike elementer og syrelaterte oppgaver.

Du blir medlem og betaler en fast sum pr måned, og via vår partneravtale med SHP som driver tjenesten, får du som ny bruker en introduksjonspris på 99,- i tre måneder. Etter det er prisen 249,-/mnd, og selv det er en god pris for å kunne bruke de ressursene som ligger i tjenesten.

Bli medlem her, eller scan QR koden til høyre, så får du introduksjonsprisen automatisk.

Bli medlem på sewph.stofflykke.no

Bruk rabattkoden SY når du melder deg inn. 🥰

Nedenfor ser du eksempel på kursmoduler som ligger inne og som du kan ta. Du finner ulike prosjekt, inspirasjonskurs, filmer, oppslagsverk og kan også delta aktivt i et slags sosialt medium likt f.eks Facebook, men som helt og holdent handler om det du finner i kurs- og inspirasjonsmodulene, uten reklame og andre forstyrrende elementer.

Bli med da, vi har stor tro på at du vil finne mye glede, nytte og inspirasjon i SEWphisticated. Nytt innhold legges ut i portalen ukentlig.

Elinor & Rakel

Det er Elinor og Rakel som nå jobber hos SHP som helt og holdent jobber med og driver portalen og innholdet der. De er motenerder, utdannede designere og modellører (franske mønsterkonstruktører) og tidligere eier og driver av skolen ESMOD i Oslo.

Og bare for ordens skyld, SEWphisticated er for alle brukere, med alle typer og merker av symaskiner. 🧵

Bli medlem på sewph.stofflykke.no

Du vil kanskje også like...