Silhouette

Alle Silhouette begrepene

Du har fått ny maskin og er kanskje litt forvirret over alle Silhouettetjenestene som nevner her og der? Her skal du få en oversikt over hva som er hva, og hva som er fint å vite om og faktisk bruke.Dette er programmet du ikke kommer utenom. Det er i Studio du lager design og setter sammen det du vil lage. Programmet er gratis, og du kan laste det ned selv om du ikke har en maskin tilkoblet. Du kan oppgradere programmet til flere ulike nivåer, dette har vi skrevet mer om her.Design Store, Silhouettes egen butikk og database over ferdige elementer og design du kan laste ned både gratis og mot betaling. Som ny eier av en Silhouettemaskin får du tilbud om én måneds gratis abonnement, og det bør du absolutt gå inn på for å utforske mulighetene. Men det er også fullt mulig å leve med maskin og bruke den til det fulle uten et abonnement på Design Store. Du kan uansett kjøpe enkeltelementer når du måtte ønske, uten et abonnement.Dette er Silhouettes egen bloggtjeneste, med tutorials, visninger og artikler om flere ulike temaer. Absolutt verdt et besøk for å hente inspirasjon og tips, det er veldig mye nyttig info her!Denne vil du nok se benevnt her og der, eller få link til i eposter fra Silhouette, men denne tjenesten er ikke for norske/europeiske kunder og brukere, så denne er det bare å se helt bort fra.

Det var de. Alt er jo på engelsk da, men det bør være overkommelig å henge med på det meste som forklares de ulike stedene. Behold språket i Studioprogrammet på engelsk, da er det enklere å følge med på videoer og tekstartikler som viser skjermbilder over ulike temaer.

Men hvis engelsk er et problem, så kan du forandre språkdrakten i Studio til f.eks svensk eller dansk. Men, siden programmet bruker navn og begreper som ikke er vanlig i daglig tale, kan et svensk eller dansk ord virke like uforståelig som det gjør på engelsk.

Bildet over; Studios «Trace» funksjon. Eller «Spor» eller «Kalkera» på hhv dansk og svensk.

Videoen nedenfor er forresten fra Silhouette 101, og en av artiklene der, «Making Your First Cut with Silhouette».

Du vil kanskje også like...