Symaskiner

Nå kan du kjøpe symaskin hos Stofflykke! ♥

Vi har inngått et samarbeid med Scandinavian Home Products (SHP) som forhandler Janome og Baby Lock i Norge, Sverige og Danmark. Vi vil i første omgang ta inn et godt utvalg Janome- og Baby Lock modeller, men vi ønsker at alle maskinene i hele sortimentet skal være mulig å bestille gjennom oss.

Vi har hatt lyst å tilby symaskiner lenge, men fysisk plass på lager og i butikk har hindret dette, frem til nå. Derfor er det en stor glede å fortelle at det nå allerede kan forhåndsbestilles maskiner, og fra lørdag 4.februar skal vi ha maskiner og støttefunksjoner på plass hos oss. 😍

Vi tilbyr syglede

Vi har fått mange demomaskiner på plass allerede, og dere som gjester butikken vår fremover vil se at det vil bli litt ombygging og flytting av møbler og inventar for å bygge opp et fint demonstrasjons- og visningsområde for kundene våre.

Stofflykke vil ha egen service- og reparasjonsavdeling for maskinene, i Tromsø. Er det store problemer som ikke kan løses lokalt, bistår Janome sentralt med assistanse på eget verksted.

Hva skjer når du kjøper en maskin hos oss?

Vi registrerer maskinen i garantiregisteret, slik at du skal få hjelp om det skjer noe med maskinen underveis i årene fremover. Garantien skal gjelde uansett hvor du befinner deg. Vi bistår med råd og veiledning i valg av maskin, og i tiden etter at du har kjøpt maskinen om du trenger hjelp til grunnleggende oppsett og oppstart.

Service og reparasjon tilbys også lokalt hos oss selvfølgelig. Primært for egne kunder i starten men på sikt også for alle Janome- og Baby Lock kunder når kapasiteten på dette er bygget opp og på plass.

Alle maskinene leveres med 5 års fullgaranti.

4.februar blir det altså full releasefest, og vi får også besøk av SHP og Janome på lanseringsdagen. Dette blir gøy! ❤️

Du vil kanskje også like...